Jurken & Rokken

9 Artikel(en)

9 Artikel(en)

Goedkope babyjurken

Lief en zacht

Wilt u graag een babyjurk online bestellen? Of heeft u leuke rokjes nodig in de kleinste maten? Kijk dan snel bij Ik en mijn kind. Zachte materialen en comfortabele pasvormen zijn wat uw kleintje zelf fijn vindt. Dan zit u met onze collectie helemaal goed, want onze rokken en jurken voor babies zijn van betrouwbare merken als Born To Be Famous en Name It.

De kleding blijft mooi, ook na vele wasbeurten. Zo kiest u voor items die lekker zitten en die er door de moderne stijlen en kleuren fris en lief uitzien. U wordt met al deze mooie babykleding vast een ster in het maken van originele combinaties, zodat ook de aller jongste van het gezin er op haar best uit kan zien!

Zoek nu een babyjurk online uit

U wilt uw baby'tje iedere dag hip en smaakvol aan kunnen kleden, regelmatig in een andere stijl. Maar hiervoor liever niet de hoofdprijs betalen. Dat is gelukkig ook helemaal niet nodig! Met onze mooie en tegelijkertijd goedkope babyjurken kunt u een keuze maken uit een groot aantal romantische, sportieve en stoere modellen. Voor een heerlijk eigenwijze look!

Geniet van het gemak dat online bestellen met zich meebrengt. Zo houdt u meer tijd over voor plezier maken met uw dochtertje. De tijd vliegt namelijk en in een mum van tijd is ze groot. Dus zwijmel nog maar even weg bij al die schattige jurkjes!