Jassen

1 Artikel(en)

1 Artikel(en)

Goedkope babyjassen

Voor kleine, modieuze girls en boys

Voor uw baby moet een jas gewoon zacht en praktisch zijn, met handige sluitingen. De vaders en moeders zien hun allerkleinste graag in een mooi, hip model dat ook mooi blijft na het wassen. Bij Ik en mijn kind vindt u babyjasjes die aan al deze voorwaarden voldoen. Bestel bij ons een mooie babyjas online en profiteer van flinke kortingen.

Merken als Dirkje en Name It garanderen dat de jassen een goede pasvorm hebben en zijn voorzien van slimme details. Verwacht u een koude winter met glad ijs en krakende sneeuw? Uw baby blijft dan van top tot teen lekker warm in een comfortabel gevoerd skipak.

De leukste jassen voor babies

Een jas wordt heel wat keren gedragen en bepaalt ook de stijl van de allerkleinste in huis. Dan is het logisch dat u een goede keuze wilt maken. U vindt bij ons ieder seizoen de mooiste jasjes voor baby's. En voor die prijs kunt u er wel twee nemen.

Heeft u iets gevonden bij onze goedkope babyjassen? Als u een babyjas online bestelt, dan sturen wij deze zo snel mogelijk naar u toe. Zo kunt u extra genieten van dat lieve snoetje dat iedereen altijd doet smelten. In een schattige, stoere of hippe jas die zo weer aan een volgend kindje doorgegeven kan worden!